loggatn
Gör det enkelt och roligt att leva sunt.
GreppaLivet® nyhetsbrev nr 10-2008, Oktober

Sockerdetektiven är här ...


Äntligen har min bestseller kommit ut! Jag väljer att redan nu kalla den "bestseller" eftersom jag har höga ambitioner när det gäller upplagan och bokens spridning. Boken är liten, enkel och den innehåller bara ett enda budskap. Boken ska finnas att köpa överallt och redan nu finns den i bokhandeln, i internetbokhandeln och i flera hälsokostaffärer.

Boken är mitt bidrag till en ökad folkhälsa i Sverige och på sikt övriga världen ...

Priset är satt så att alla ska ha råd att köpa minst ett ex! Rek utpris är 137:- och i internetbokhandeln kostar den mellan 87-92 + porto.

Många hälsningar!

Maj Östberg Rundquist, alias Sockerdetektiven

Vill du inte ha nyhetsbrevet längre?
Gå längst ner på sidan och avbeställ.
sockerdet

Premiärer på gång:

6-10 okt Premiär för Sockerdetektiven på The Diet Shop/Center, Sibyllegatan 51, Stockholm.
Jag finns på plats i butiken varje dag kl 16-19. Kom dit med dina förpackningar så reder vi ut sockerinnehållet tillsammans!
7 okt Föreläsning:
Bli din egen Sockerdetektiv!
The Diet Shop/Center, Sibyllegatan 51, 18.30-19.15
15 okt Föreläsning:
Lär känna Sockerdetektiven! Stadsbiblioteket, Sveavägen 73, kl 18.30
7 nov Föreläsning:
Lär känna Sockerdetektiven! FIA, Föreningen Friskvård i Arbetslivet
9 nov Föreläsning:
Lär känna Sockerdetektiven!
Kl 14.45-15.30 Allt för hälsan, Stockholmsmässan, Älvsjö
11 nov Lunchföreläsning:
Lär känna Sockerdetektiven! Frälsningsarmén
1 dec Kvällsföreläsning:
Lär känna Sockerdetektiven! Korpen Ut&Gå!

Premiär för sockerdetektiven


Jag har valt att inte ha något stort releaseparty för Sockerdetektiven. I stället kommer jag att ha premiär på flera platser, för att nå flera människor och för att kunna sprida mitt budskap brett.

Vid många av premiärerna kommer man också att kunna köpa Sockerdetektiven till premiärpris!

En ICA Kvantum-butik har visat intresse för att Sockerdetektiven gästspelar, men datumet är inte helt klart ännu.

Sockerdetektiven har en egen webbplats och där fyller jag successivt på det som händer kring boken, med föreläsningar, gästspel etc.

Välkommen på premiär!

Välkommen till:


http://www.sockerdetektiven.se






Press och övrig marknadsföring

En fantastisk fördel med att ge ut sin bok på ett stort förlag är att förlaget sköter mycket av marknadsföringen och sprider information helt automatiskt till tidningar och övriga media, till bokklubbar och beställarkataloger.

Jag upptäckte t ex att Sockerdetektiven redan är med i LivsEnergi´s senaste medlemstidning! I gott sällskap med bl a Fredrik Paulún och Sanna Ehdin ...

Eftersom jag inte har koll på allt vill jag be dig hålla ögonen öppna! Om du läser något om Sockerdetektiven någonstans är jag tacksam för att du hör av dig och berättar det för mig!

detektiv



apple


Fruktoslarm!

Fruktos (fruktsocker) på tapeten i alla media förra veckan! Larmet handlar primärt om "High Fructose Corn Syrup", som är en koncentrerad majssirap med ca 40 % tillsatt fruktos. Så det är inte ren fruktos det handlar om. Denna majssirap används till att söta det mesta med i USA och det är därifrån larmet kommer. I Sverige finns ett fåtal produkter som är sötade med majssirap så egentligen är det inget vi behöver oroa oss för, förutom att ha koll på och välja bort matvaror med tillsatt socker, sirap, glukos, dextros etc.

En koll med min guru i Norge, dr Fedon Lindberg, visar att - visst, vi kan fortfarande äta fruktos i måttliga mängder som en medveten krydda!

Den naturliga fruktos som finns i alla frukter och bär kan vi självklart fortsätta att äta!


Lilla Ekeby Naurhälsogård i Rimbo

En vacker dag i september var jag inbjuden av Åsa Nord att prova-på lugna naturupplevelser och naturlig närvaro.

Vi använde alla våra sinnen, vi vandrade en stund helt tysta i den vackra Roslagsnaturen och vi upplevde hur härligt och avstressande det är att bara vara i naturen. Något som jag är helt övertygad om att alla människor behöver mera av!

Smaklökarna fick också sin upplevelse genom en fantastisk måltid av ekologiska grönsaker och halloumiost, tillagad på en Muuriikka-panna över öppen eld (precis som hemma ...).

Dagen på Lilla Ekeby resulterade också i ett reportage i Norrtälje Tidning.


halloumi

Tidigare nyhetsbrev.

Avbeställ nyhetsbrevet
Copyright 2008 KvalitetsCentrum AB - telefon 08-7505060